Lastige puzzel voor VVV-coach Steijn

Print
Lastige puzzel voor VVV-coach Steijn

Afbeelding: ANP Pro Shots

VVV-coach Maurice Steijn zijn hoofd zit vol met vraagtekens. Door de blessures van vier aanvallers heeft de coach een lastige puzzel op te lossen om zijn ploeg zaterdagavond (18.30 uur) offensief goed voor de dag te laten komen tegen Willem II.

Spits Peniel Mlapa zit in ieder geval niet bij de wedstrijdselectie. Of Ralf Seuntjens, Jay-Roy Grot en Johnatan Opoku er bij zijn is nog maar de vraag. Het drietal is nog altijd niet fit. Seuntjens en Opoku deden deze week wel al mee met de groepstraining. "Het wordt een grote puzzel", aldus VVV-coach Maurice Steijn die met VVV in de voorbereiding wel ongeslagen bleef ondanks de personele problemen.

Vetrouwen
"Die overwinningen op FC Twente en FC Volendam zeggen mij weinig, in tegenstelling tot het gelijkspel tegen Werder Bremen. Voor ons een grote ploeg waar je niet van verliest. Dat heeft mijn spelers vertrouwen gegeven", zegt Steijn. Aanwinst Axel Borgmann maakt deel uit van de wedstrijdselectie en zal op de bank beginnen. Dat geldt ook voor Evert Linhorst die voldoende hersteld is van zijn kuitblessure die hij vorige week opliep in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam.

Bij tegenstander Willem II zwaait Adrie Koster sinds dit seizoen de scepter. Koster was van 2003 tot en met 2005 hoofdtrainer van VVV.

Komt dat Schot
Kijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot: 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.