Ondernemer gezocht met goed idee èn geld voor paviljoen in Stadspark oost

Schets van het toekomstige paviljoen in Stadspark Oost

Schets van het toekomstige paviljoen in Stadspark Oost© Gemeente Maastricht

Stichting Stadspark Maastricht-Oost en de gemeente Maastricht zoeken een horeca-ondernemer met buurtgevoel, een goed idee èn geld, voor de realisatie en exploitatie van een paviljoen in het nieuwe stadspark Maastricht-Oost.

Redactie

Het paviljoen moet het kloppend hart van het nieuwe park worden, de ontmoetingsplek voor buurtbewoners, zo meldt de gemeente op haar website.

Terras van 500 vierkante meterHet paviljoen met terras gaat een oppervlakte van ongeveer 600 m2 bestrijken, waarvan maximaal 100 m2 bebouwd is. De gemeente geeft het te bebouwen perceel van maximaal 100 m2 in erfpacht uit voor een periode van 40 jaar. Het terras wordt vergund.

HerinrichtingDe gemeente Maastricht is in april 2017 begonnen met de herinrichting van het Oranjeplein en Koningsplein. Inmiddels is sinds de start van de herinrichting van het Oranjeplein en Koningsplein in 2017, het nieuwe stadspark Maastricht-Oost geopend. De gemeente nam de aanleg van wegen, paden, beplanting en verlichting voor haar rekening. De Stichting Stadspark Maastricht-Oost zorgt voor de voorzieningen zoals de het speeltoestel Mosasaurus en de beweegtuin.

Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op www.stadsparkmaastrichtoost.nl of op www.gemeentemaastricht.nl/over-maastricht/projecten/oost/herinrichting-koningspleinoranjeplein.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee