Roda sluit oefencampagne af met nederlaag tegen Saoedi’s

Print
Roda sluit oefencampagne af met nederlaag tegen Saoedi’s

Afbeelding: De Limburger

Roda JC heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een nederlaag.

In eigen huis ging de ploeg van Robert Molenaar met 1-0 onderuit tegen Al-Batin FC, dat vorig jaar als elfde eindigde in Saoedi-Arabië.

Cadeautje
Roda, met nieuweling Simakala aan de aftrap, kwam al na acht minuten op achterstand. Verdediger Richard Jensen wilde de bal terugspelen op  de doelman, maar ging hopeloos de mist in. Al-Johani pakte het cadeautje namens Al-Batin uit: 1-0.

Stuntelig
Roda probeerde nog wat terug te doen, maar Werker (kopbal), Milts (vrije trap) en invaller Djim kregen de bal niet voorbij keeper Facchini. Een paar minuten voor tijd kreeg ook Paulissen nog een grote kans om de stand gelijk te trekken, maar ook zijn schot werd gepakt door de Braziliaan, die verder overigens een stuntelige indruk maakte.

Jong Ajax
Na de zeperd tegen de Saoedi’s kan Roda zich gaan opmaken voor het echte werk. Volgende week vrijdag begint de competitie en komt Jong Ajax op bezoek in Kerkrade.

Komt dat Schot
Kijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot: 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.