MVV speelt laatste oefenduel gelijk

Print
MVV speelt laatste oefenduel gelijk

Afbeelding: Archief ANP

MVV heeft zijn laatste oefenduel voor de start van de competitie gelijkgespeeld. In de Flevopolder werd het tegen Almere City 1-1.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang. Beide ploegen waren niet in staat om kansen te creëren. De eerste mogelijkheid was wel direct raak. Een voorzet van Jerome Deom was precies op maat voor Pieter Nys, die de bal stevig binnen knikte.

Goede start
De thuisploeg kwam echter goed uit de startblokken na de rust. In de 50ste minuut viel de 1-1, nadat doelman Gilles Deusings de bal slecht weg bokste. Faris Hammouti kon scoren.

Tweede helft
Almere was een stukje sterker in de tweede helft, maar door enkele goede reddingen van Deusings bleef het gelijk.

Komt dat Schot
Kijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot: 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.