Uitvak vol: Excelsior biedt aanhangers Fortuna plekje tussen eigen fans

Supporters van Fortuna Sittard zijn zaterdag welkom in het thuisvak van Excelsior.

Supporters van Fortuna Sittard zijn zaterdag welkom in het thuisvak van Excelsior.© ANP

Excelsior-supporters moeten niet gek opkijken als zaterdag naast hen op de tribune iemand juicht voor de tegenstander.

AD/Dénis van Vliet

De Rotterdamse eredivisieclub heeft besloten supporters van Fortuna Sittard toe te laten in het thuisvak. Reden: het uitvak is uitverkocht.

WelkomVerscheidene fans van de Limburgse club hebben vrijdag een mail ontvangen van Excelsior waarin de club schrijft dat ze doorheeft dat er vanuit Limburg kaarten zijn gekocht voor de match. "U bent van harte welkom in ons stadion, wij zullen u dan ook niet weigeren aan de stadionspoorten," schrijft de Rotterdamse club.

4500 plekkenHet Van Donge & De Roo Stadion – in de volksmond nog steeds Woudestein – telt in totaal 4500 plaatsen. De wedstrijd, die om 20.45 uur begint, is de eerste van het nieuwe seizoen voor beide clubs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Komt dat SchotKijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot:

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee