Uitvak vol: Excelsior biedt aanhangers Fortuna plekje tussen eigen fans

Print
Uitvak vol: Excelsior biedt aanhangers Fortuna plekje tussen eigen fans

Supporters van Fortuna Sittard zijn zaterdag welkom in het thuisvak van Excelsior. Afbeelding: ANP

Excelsior-supporters moeten niet gek opkijken als zaterdag naast hen op de tribune iemand juicht voor de tegenstander.

De Rotterdamse eredivisieclub heeft besloten supporters van Fortuna Sittard toe te laten in het thuisvak. Reden: het uitvak is uitverkocht.

Welkom
Verscheidene fans van de Limburgse club hebben vrijdag een mail ontvangen van Excelsior waarin de club schrijft dat ze doorheeft dat er vanuit Limburg kaarten zijn gekocht voor de match. "U bent van harte welkom in ons stadion, wij zullen u dan ook niet weigeren aan de stadionspoorten," schrijft de Rotterdamse club.

4500 plekken
Het Van Donge & De Roo Stadion – in de volksmond nog steeds Woudestein – telt in totaal 4500 plaatsen. De wedstrijd, die om 20.45 uur begint, is de eerste van het nieuwe seizoen voor beide clubs.

Komt dat Schot
Kijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot: 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.