Voetbalclubs trappen Heerlens kampioenschap af

© iStock

Het voetbalseizoen voor amateurclubs begint en in Heerlen wordt in de voorbereiding op de competitie het Heerlens kampioenschap afgewerkt. Zaterdag spelen Bekkerveld en Groene Ster de eerste wedstrijd.

Frank Benneker

De wedstrijd is om 18:00 uur en wordt gespeeld op sportpark A Gene Bek. Dinsdag 14 augustus staan nog eens 6 wedstrijden op het programma en komen alle clubs uit de gemeente Heerlen in actie.

PoulesTwaalf clubs uit Heerlen en Hoensbroek zijn in drie poules ingedeeld. Groene Ster en Bekkerveld zitten in poule A met FC Hoensbroek en EHC. Weltania, RKHBS, Sporting Heerlen en Heksenberg zitten in poule B en Passart/VKC, Eikenderveld, KCC '13 en NEC '92 vormen poule C.

FinalewedstrijdenDe eerste twee clubs uit poule A, waarin de hoogst geklasseerde clubs zitten, en de winnaars van poule B en C plaatsen zich voor de halve finales. De halve finales, de finale en de wedstrijd om de derde plaats worden zondag 26 augustus gespeeld bij NEC '92. Het programma van het Heerlens kampioenschap is te vinden op de website van Groene Ster.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee