Man gaat door het lint op camping en slaat zijn vrouw meermaals met ijzeren staaf

© iStock

Op een camping in Bertrix, in de Belgische provincie Luxemburg, zijn vrijdagavond de stoppen doorgeslagen bij een man. De veertiger sloeg zijn echtgenote meerdere malen met een ijzeren staaf op haar hoofd omdat zij hun auto volgetankt had en niet voor 30 euro zoals de man gevraagd had.

AD

De 41-jarige man ging zijn vrouw te lijf nadat zij naar de camping was teruggekeerd na de tankbeurt. De echtgenote kreeg meerdere klappen tegen het hoofd met een ijzeren staaf, maar slaagde er toch in de politie in te lichten.

BekentenisDie kwam ter plaatse en sloeg de man, die de feiten bekende, in de boeien. Het parket van Luxemburg bevestigt de aanhouding. De man zal zaterdag voor de onderzoeksrechter verschijnen.

WurgingDe vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. Ze liep verschillende kneuzingen op en vertoonde ook tekenen van wurging. In het ziekenhuis werden ook ouder letsels aan de schedel van de vrouw vastgesteld.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee