VVV-supporter (17) naar ziekenhuis na val van tribune

© ANP Pro Shots

Een 17-jarige supporter van voetbalclub VVV is zaterdagavond van de tribune gevallen in het Willem II stadion in Tilburg. De supporter is naar het ziekenhuis gebracht.

Ine Cup/BD

Het ongeval gebeurde rond twintig over acht aan het eind van de wedstrijd tussen de Tilburgse voetbalclub Willem II en VVV Venlo. De Venlose club bevestigt het ongeval aan De Limburger.

AanspreeekbaarEen getuige meldt aan het Brabants Dagblad dat de Venlos jongen achterover klapte, een meter of drie naar beneden viel en in de gracht terechtkwam.

Volgens een woordvoerder van het stadion kwam de jongen gedeeltelijk op zijn hoofd terecht, maar was hij na de val aanspreekbaar.

GewondEen ambulance werd opgeroepen en het slachtoffer werd ter plaatse enige tijd behandeld door medisch personeel. De ernst van de verwondingen leken mee te vallen. Toch is de jongen uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

De bezoekers die in het deel van het stadion zaten waar het ongeluk gebeurde, moesten ongeveer een kwartier wachten. Pas toen de ambulance weg was mochten ze de tribune verlaten.

VVV won de wedstrijd tegen Willem II met 0-1.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee