In beeld: 'Dit was de beste editie van Notorious IBE ooit'

Volgens de organisatie van het breakdance en hiphopevenement The Notorious IBE hebben zo’n vijftienduizend mensen de jubileumeditie in Heerlen bezocht.
Print

Projectleider Remco Mattaar noemt de editie zowel qua sfeer als bezoekersaantallen ‘de beste ooit’.

Sfeer
Van vrijdag tot en met zondag toonden duizenden dansers van over de hele wereld hun kunsten op de verschillende podiums. Het evenement bestaat inmiddels twintig jaar en het was de tiende editie in Heerlen. “De sfeer zat er goed in. En het mooie weer hielp natuurlijk ook een handje”, zegt Mattaar. 

Senioren
Opvallend was ook dat er veel senioren het evenement wisten te vinden. Mattaar: “Dan hebben wij inderdaad ook geconstateerd. De afgelopen jaren zetten we meer in op de lokale bevolking door voor en tijdens het evenement zichtbaarder te zijn in het centrum. Wij merken nu dat steeds meer senioren uit met name het centrum van Heerlen langskomen. IBE leeft en dat is mooi om te zien.”

Lees ook: Ook senioren genieten van hiphop op Notorious IBE

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →