Projectleider Remco Mattaar noemt de editie zowel qua sfeer als bezoekersaantallen ‘de beste ooit’.

Sfeer
Van vrijdag tot en met zondag toonden duizenden dansers van over de hele wereld hun kunsten op de verschillende podiums. Het evenement bestaat inmiddels twintig jaar en het was de tiende editie in Heerlen. “De sfeer zat er goed in. En het mooie weer hielp natuurlijk ook een handje”, zegt Mattaar. 

Senioren
Opvallend was ook dat er veel senioren het evenement wisten te vinden. Mattaar: “Dan hebben wij inderdaad ook geconstateerd. De afgelopen jaren zetten we meer in op de lokale bevolking door voor en tijdens het evenement zichtbaarder te zijn in het centrum. Wij merken nu dat steeds meer senioren uit met name het centrum van Heerlen langskomen. IBE leeft en dat is mooi om te zien.”

Lees ook: Ook senioren genieten van hiphop op Notorious IBE

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen