Man (26) gearresteerd voor doodrijden Nederlandse vrouw in Melbourne

© AD

In Melbourne is een 26-jarige man gearresteerd die mogelijk betrokken is geweest bij het fatale ongeluk waarbij zondag een 27-jarige Nederlandse vrouw om het leven kwam. De arrestatie volgde enkele uren nadat politie-inspecteur Stuart McGregor had aangegeven, dat er nog vier verdachten over waren.

AD

De vrouw werd zondag door een autodief in een gestolen auto aangereden en overleed ter plekke. Sindsdien was in Australië een klopjacht gaande op de man, van wie de politie een foto had vrijgegeven. Op een enkele uren geleden belegde persconferentie zei McGregor van de Victoria Police nog: "We komen dichterbij. We hebben het aantal mannen dat voldoet aan het signalement teruggebracht tot vier." Het Australische medium Bega District News meldt nu de arrestatie van een 26-jarige dakloze. De man was door iemand herkend op de door de politie vrijgegeven foto. Hij wordt verhoord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee