Komt dat Schot: 'Supporters MVV en Roda hoeven niet al te veel te verwachten'

Print
Hier zie je de tweede aflevering van 'Komt dat Schot', het nieuwe online voetbalprogramma van De Limburger.

In Komt dat Schot blikt presentator Jack Martens samen met chef-sport Patrick Delait van De Limburger vooruit op de volgende speelronde in het betaald voetbal.

Wat speelt er bij VVV, Fortuna Sittard, Roda JC en MVV? Komt dat Schot zit bovenop de Limburgse voetbalactualiteit. In aanloop naar de aftrap van de Eerste Divisie laat Delait zijn licht schijnen op MVV en Roda JC. Volgens hem hoeven de supporters van beide clubs niet al te veel te verwachten dit seizoen. 

Hardste schot
Daarnaast gaan we dit jaar bij de vier Limburgse profclubs op zoek naar de speler met het hardste schot in de benen. Daryl Werker van Roda JC beet vorige week de spits af en kwam tot een snelheid van 116 kilometer per uur. Deze week is het de beurt aan MVV'er Ricardo Ippel. 

Komt dat Schot is elke week vanaf donderdagavond te zien. Bekijk de aflevering van vorige week hier.

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.