‘Emma’ van Toneelgroep Maastricht uitverkocht

Print
‘Emma’ van Toneelgroep Maastricht uitverkocht

Afbeelding: Toneelgroep Maastricht

De nieuwe voorstelling ‘Emma’ van Toneelgroep Maastricht is uitverkocht. Emma gaat zaterdag 25 augustus in première op het Cultura Nova-festival en is ruim negen keer te zien. Ruim drieduizend kaartjes gingen in de voorverkoop over de toonbank.

Bijzonder is dat de voorstelling in de voormalige schoenenfabriek ‘Emma’ in Brunssum speelt, 87 jaar geleden de eerste sociale werkplaats van Nederland. Aan de voorstelling doen ook (oud-)medewerkers mee. Zij vormen onder meer een koor dat tijdens de voorstellingen zingt.

Fanfare
Het verhaal gaat over een dag uit het leven van Emma-medewerkers. De teksten zijn gebaseerd op persoonlijke verhalen van personeel en oud-medewerkers. Behalve (oud-)medewerkers zorgt ook fanfare Harpe Davids uit Brunssum voor de regionale noot.
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen