Moeder Nicky kan weer vrijuit spreken

Print
Moeder Nicky kan weer vrijuit spreken

Afbeelding: Harry Heuts

De moeder van de twintig jaar geleden dood gevonden Nicky Verstappen, Berthie, is blij dat ze weer vrijuit kan spreken. Begin juni begon voor haar een moeilijke tijd, zei ze woensdag.

 Toen hoorde ze namelijk dat de politie de verdachte van de moord op Nicky kent. "Vanaf dat moment moesten we onze mond houden'', zei ze. "We mochten er met niemand over spreken. Familie, kennissen en media vroegen wel eens of er al iets bekend was, maar we mochten niets zeggen.''

Opluchting
Dat was best wel moeilijk, aldus Verstappen. Sinds de persconferentie woensdag kan ze weer vrijuit spreken. "Een hele opluchting. Nu hopen we dat de verdachte snel wordt gevonden.''

Begin juni zag ze de foto van de verdachte. Ze keek er maar even naar, vertelde ze. Het ergste vindt ze dat haar zoontje zijn laatste uren met een volstrekt vreemde heeft moeten doorbrengen. Dat betekent volgens haar dat Nicky nog banger moet zijn geweest. Een gedachte die ze ondraaglijk vindt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen