Oproep aan buren die Brech nog hebben gezien

Print
Oproep aan buren die Brech nog hebben gezien

Afbeelding: YouTube

Bocholtz - De politie roept mensen op zich te melden als zij Jos Brech nog gezien hebben in zijn vroegere woonplaats Simpelveld. Brech wordt verdacht van de moord op Nicky Verstappen in 1998, maar hij is onvindbaar sinds februari.

Woensdag vertelden buren van Brech hem in april nog gezien te hebben bij de woning van zijn moeder aan de Haembuckerstraat. De politie wil graag in contact komen met deze getuigen, liet een woordvoerster donderdagochtend weten.

Lees ook: Brech in april nog in Simpelveld gezien

Spoorloos sinds februari
Sinds februari is Brech spoorloos. Hij werd als vermist opgegeven, maar buren vertelden hem nog gezien te hebben toen zijn moeder in april overleed.

Tweehonderd tips
Bij de politie zijn sinds woensdag meer dan tweehonderd tips binnengekomen over de verdachte, onder meer over diens mogelijke verblijfplaats. De tips worden met spoed onderzocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen