Komt dat Schot: 'Van Bommel heeft wijze raad van schoonvader Van Marwijk nodig'

Print
Hier zie je de derde aflevering van 'Komt dat Schot', het nieuwe online voetbalprogramma van De Limburger.

In Komt dat Schot blikt presentator Genaud Molin samen met chef-sport Patrick Delait van De Limburger vooruit op de volgende speelronde in het betaald voetbal.

Wat speelt er bij VVV, Fortuna Sittard, Roda JC en MVV? Komt dat Schot zit bovenop de Limburgse voetbalactualiteit. In aanloop naar het voetbalweekend laat Patrick zijn licht schijnen op VVV, Fortuna en Roda JC, maar ook het Champions League-debuut van PSV-trainer Mark van Bommel komt ter sprake.  

Hardste schot
Daarnaast gaan we dit jaar bij de vier Limburgse profclubs op zoek naar de speler met het hardste schot in de benen. Daryl Werker van Roda JC beet twee weken geleden de spits af en kwam tot een snelheid van 116 kilometer per uur. Deze week is het de beurt aan Fortunees Andrija Novakovich die tegen PSV zijn eerste doelpunt maakte voor de Sittardenaren. 

Komt dat Schot is elke week vanaf donderdagavond te zien. Bekijk de aflevering van vorige week hier.

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.