City Swim: Eerbetoon Bart aan verongelukte nicht Joke

Print
City Swim: Eerbetoon Bart aan verongelukte nicht Joke

Foto ter illustratie Afbeelding: iStock

Grubbenvorst - Deelnemers aan de City Swim vertellen op de site van het evenement over hun persoonlijke motivatie. Bart Stappers uit Grubbenvorst zwemt twee kilometer als eerbetoon aan zijn in juni van dit jaar in Lottum verongelukte nicht Joke.

"Dit vreselijke bericht kwam hard bij me aan. Mijn nicht die altijd zo energiek, vreugdevol en vol in het leven stond was ons plotsklaps ontnomen. Te jong, te vroeg, onwerkelijk maar helaas zo realistisch. Dit deed mij opnieuw beseffen dat het leven zo kwetsbaar en betrekkelijk is en dat we elke dag weer moeten genieten. Dit heeft mij doen besluiten om deel te nemen aan de City Swim", meldt Stappers.

Lees ook: Trainen City Swim: 'De eerste keer ging ik na honderd meter dood'

Met veel liefde uitkijken
Hij hoopt dat met de opbrengst mensen worden geholpen zodat ze "weer kunnen genieten van een beter of hernieuwd leven". Bart is maanden geleden begonnen met trainen. "Ondanks dat ik vreselijk opkijk tegen het koude water, ga ik met alle liefde deze uitdaging aan. Ik heb in ieder geval de kans en mogelijkheden om dit te kunnen doen."

Lees ook: 'Opgeven staat niet in ons woordenboek'

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen