Ouders Tanja Groen doen emotionele oproep: 'Doe alsjeblieft je mond open, desnoods anoniem'

Print
Het is deze maand 25 jaar geleden dat studente Tanja Groen spoorloos verdween uit Maastricht. Haar ouders hebben de hoop op een doorbraak zoals die in de zaak van Nicky Verstappen nooit opgegeven.

In een video van Amber Alert wenden Adrie en Corrie Groen zich tot iedereen die op wat voor manier dan ook meer weet over het lot van hun dochter. "Tegen de dader willen we zeggen: 'doe alsjeblieft je mond open. Of stuur een briefje, desnoods anoniem. Waar heb je ons kind gelaten?'"

De Limburger sprak deze week uitgebreid met de ouders van Tanja. Lees meer: Een bos witte rozen voor Tanja Groen. Dit jaar zijn het er 25

De studente uit Schagen verdween op 31 augustus 1993 van de aardbodem. De toen 18-jarige vertrok rond middernacht vanuit de stad naar haar kamer in Gronsveld. Daar kwam ze echter nooit aan. Grootschalige zoekacties destijds leverden niets op. De politie houdt nog steeds ernstig rekening met een misdrijf. 

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee