Nog altijd geen Mlapa bij VVV

Print
Nog altijd geen Mlapa bij VVV

Afbeelding: Laurens Eggen

VVV-trainer Maurice Steijn reist met een fitte selectie af naar Utrecht voor het duel met de plaatselijke FC zondag (14.30 uur). Slechts één man ontbreekt en dat al voor het derde duel op rij: Peniel Mlapa.

Mlapa, de boomlange spits van VVV, kan nog altijd niet zijn opwachting maken in een competitieduel. De in Togo geboren Duitser, nota bene opgeroepen voor  de nationale ploeg van zijn geboorteland, heeft nog steeds last van een onwillige buikspier. 

"Penny heeft afgelopen week wel getraind, maar nog altijd niet volledig met de groep mee”, zegt Steijn. "Hij heeft nog niet met de bal getraind bovendien, dus komt FC Utrecht voor hem nog te vroeg. Hij zit niet bij de selectie.”

Lees ook: Mlapa wil zich via Venlo weer in de kijker spelen

Verdere ‘probleemgevallen’ zoals Ralf Seuntjens en Johnatan Opoku zijn wel fit en inzetbaar. Seuntjens speelde tegen Ajax al langer mee dan tegen Willem II en Opoku heeft 90 minuten in de benen tegen Union Nettetal.

VVV: (vermoedelijke opstelling); Unnerstall, Kum, Röseler, Promes, Janssen, Van Ooijen, Rutten, Post, Grot, Seuntjens, Samuelsen.