Teunissen voor vier jaar naar Lotto-Jumbo

Print
Teunissen voor vier jaar naar Lotto-Jumbo

Afbeelding: Sunweb

Mike Teunissen keert terug bij Lotto-Jumbo. Nieuws over de overstap van Sunweb naar de ploeg waar hij eerder al voor reed zong al langer rond, maar de partijen hebben het vrijdag officieel bekendgemaakt. De renner uit Ysselsteyn, die sinds kort in Rosmalen woont, tekent voor maar liefst vier jaar bij de ploeg.

"Twee jaar geleden zijn we goed uit elkaar gegaan en we hebben sindsdien altijd contact gehouden”, reageert Teunissen op zijn terugkeer. "De ploeg heeft in de tussentijd mooie stappen gemaakt. Daarom is dit een goed moment om terug te keren.”

Gewenste versterking
Ploegleider Nico Verhoeven: "In de klassiekers willen het beter doen dan afgelopen jaar en daarvoor is hij een gewenste versterking. Mike gaat niet alleen van waarde zijn in de klassiekers, maar ook in de voorbereiding van de sprint en als helper van onze klassementsrenners. Hij kan zelf ook rap aankomen en zal kansen krijgen om soms zelf een resultaat te sprinten.”

Lees ook: Teunissen knalde met 91 km per uur op auto: 'Dit had veel slechter kunnen aflopen'

Zaterdag staat Teunissen, op zijn 26ste verjaardag, aan de start van de Ronde van Spanje. De Sunweb-renner maakt daar zijn rentree na een ernstige val in de Ronde van Polen.