Tips over Jos Brech komen ook van buiten Europa

Print
Tips over Jos Brech komen ook van buiten Europa

Op Youtube staan instructievideo's van Brech. Afbeelding: Youtube

Talloze tips over de verblijfplaats van Jos Brech komen niet alleen uit Europa, maar ook uit andere delen van de wereld. Sommige van die tips worden gezien de urgentie, met grote spoed nagelopen.

Andere tips over de verdachte van de moord op Nicky Verstappen lijken onwaarschijnlijk, maar worden toch stuk voor stuk nagetrokken, zei een woordvoerder van de politie vrijdagmiddag.

Onschuldig
Donderdag werd bijvoorbeeld een tip uit de Vogezen met spoed nagetrokken, maar het bleek om een onschuldige Belg te gaan, die op de verdachte leek.

"Onze focus ligt op het achterhalen van de verblijfplaats van de man'', zei de woordvoerder. "Dat heeft prioriteit.'' Ook vrijdag bleven tips binnenstromen, onder meer uit België, Frankrijk en Spanje, maar ook uit andere werelddelen. De teller staat al boven de duizend. "Hij wordt overal gezien, lijkt het wel'', aldus de woordvoerder.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen