Emotionele treffer Joeri Schroijen tegen Telstar

Print
Emotionele treffer Joeri Schroijen tegen Telstar

Afbeelding: Orange-pictures

Joeri Schroijen scoorde de enige treffer in het duel van MVV tegen Telstar. Voor hem was het meer dan een gewone goal.

De vleugelspeler haalde bij de zijlijn een wit shirt van de reservebank en hield het kledingstuk omhoog. “Een maand geleden is mijn neefje Teun Grutten gestorven. Een hersentumor. Hij mocht maar 23 jaar worden. Veel te jong natuurlijk. De afgelopen periode is een moeilijke tijd geweest. Dit doelpunt was voor hem en zijn familie. Natuurlijk ben ik ook blij met de drie punten hoor!” haastte hij zich te zeggen na de wedstrijd.

Eerste punten
Schroijen kon inschieten omdat doelman Sven van der Maaten veel te ver zijn doel uitkwam om een bal weg te stompen. De keeper botste tegen een teamgenoot en de bal kwam via Pieter Nys voor de voeten van Schroijen terecht. Hij maakte de eerste MVV-treffer van het seizoen en bezorgde zijn team ook de eerste punten van deze competitie. De wedstrijd eindigde in 0-1 voor de Maastrichtenaren.

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.