IN BEELD: Preuvenemint 2018; zaterdags muzikale hoofdgerecht is recept vol variaties

Print

Afbeelding: Laurens Bouvrie

Fotoreportage - 't Preuvenemint is ook muziek. Behalve heel veel ruimte voor de lokale en regionale toppers haalt het Struyskommitee ook artiesten van elders naar Maastricht.

Spaanse sjinkl ive gesneden door Bodega’s Borja; de volop door een De Limburger recensent geprezen ‘kippendijtjessaté’ op temperatuur gebracht op een welhaast kunstzinnige buitenkooktoestel bij Beluga Loves You; de Crossing Borders hoek waar de Euregionale gastronomie laat zien dat het leven samen een groot feest kan zijn. Drank en spijs voeren visueel en proevend vier dagen lang de boventoon. Maar zonder het recept amusementsmuziek is het Maastrichtse culinaire festival niet compleet. Zaterdagavond werd de show gestolen door de Amsterdamse coverband The Recipe. Een kleine drie uur gebruikten de muzikanten alle populaire muziekingrediëenten om het publiek te laten genieten. Met succes. Voor het podium bij de Hoofdwacht was iedere vierkante meter bezet door publiek. 

Ga voor een fotoreportage van dag drie, de zaterdag, van ‘t Preuvenemint naar IN BEELD. Daar kunt u ook beelden terugvinden van de eerste twee dagen.