Gekkenhuis op laatste verkoopdag van Vrijbuiter

Print
Gekkenhuis op laatste verkoopdag van Vrijbuiter

Afbeelding: Carola de Boer

Het is zondag een gekkenhuis op de laatste verkoopdag van de Vrijbuiter in Roermond. De winkel in kampeerartikelen is een maand geleden failliet verklaard en het personeel heeft per 1 september ontslag gekregen.

 Of er een doorstart komt, is nog steeds niet duidelijk. De curatoren en de Vrijbuiter-eigenaar waren dit weekeinde niet bereikbaar om daar antwoord op de geven.

Duizenden mensen
Op deze laatste dagen van de faillissementsverkoop kwamen duizenden mensen nog hun slag slaan als het ging om de aanschaf van koelboxen, barbecues, outdoorkleding of kampeerspullen. Het verkeer liep op de grote parkeerplaats totaal vast.

Decathlon
Het is de bedoeling dat medio 2019 de Decathlon in een deel van het pand komt. Of deze Franse sportketen nu eerder zijn intrek neemt in de markante groene ‘doos’ aan de A73, kon zondag niet worden achterhaald.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →