Gekkenhuis op laatste verkoopdag van Vrijbuiter

Print
Gekkenhuis op laatste verkoopdag van Vrijbuiter

Afbeelding: Carola de Boer

Het is zondag een gekkenhuis op de laatste verkoopdag van de Vrijbuiter in Roermond. De winkel in kampeerartikelen is een maand geleden failliet verklaard en het personeel heeft per 1 september ontslag gekregen.

 Of er een doorstart komt, is nog steeds niet duidelijk. De curatoren en de Vrijbuiter-eigenaar waren dit weekeinde niet bereikbaar om daar antwoord op de geven.

Duizenden mensen
Op deze laatste dagen van de faillissementsverkoop kwamen duizenden mensen nog hun slag slaan als het ging om de aanschaf van koelboxen, barbecues, outdoorkleding of kampeerspullen. Het verkeer liep op de grote parkeerplaats totaal vast.

Decathlon
Het is de bedoeling dat medio 2019 de Decathlon in een deel van het pand komt. Of deze Franse sportketen nu eerder zijn intrek neemt in de markante groene ‘doos’ aan de A73, kon zondag niet worden achterhaald.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen