Reclameposter Omroep Brabant duikt op in Limburg

© Omroep Brabant

'Het fijne van vakantie is... Thuiskomen'. Met deze slogan, compleet met rood-wit geblokt hart, heet Omroep Brabant vakantiegangers deze maand niet alleen een welkom terug in Brabant, maar ook in Limburg.

Redactie

In Blerick dook deze Brabant-poster de afgelopen week op. Directeur Evert Cuijpers van Omroep Venlo twitterde naar Omroep Brabant met de vraag benieuwd te zijn naar de doelstelling en resultaten van deze campagne in Venlo-Blerick.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De poster rolde voorbij in een abri in Blerick, bij Venlo. "Het was een bewegende abri met meer reclameposters en ik heb echt even staan wachten om er zeker van te zijn dat ik het goed had gezien. Redelijk apart, dit", aldus Cuijpers tegen de Brabantse regionale omroep.

DoorreisgemeenteCuijpers kon zich nog wel voorstellen dat Omroep Brabant de Brabantse vakantiegangers welkom wilden heten als ze vanuit het buitenland naar huis kwamen. "Venlo is natuurlijk een doorreisgemeente. Maar deze plek, bij een tankstation aan een doorgaande weg in Blerick, daar komen echt geen Brabantse toeristen langs." De provinciale grens met Brabant is 35 tot 40 kilometer verderop. Uiteindelijk bleek het om een foutje te gaan van het bedrijf dat de posters plaatst. Door schade aan een van de posters in de abri werd er een reserveposter geplaatst en dat was per ongeluk die van Omroep Brabant.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.