Laatste kans voor velden van VV Caesar

Print
Laatste kans voor velden van VV Caesar

Een wals moet erover zorgen dat de onderlaag van het hoofdveld stabiel en egaal wordt. Afbeelding: Ermindo Armino

Beek - Een dag voor de start van het competitieseizoen zijn de problemen met de voetbalvelden van VV Caesar in Beek nog altijd niet voorbij.

De afgelopen week is door aannemer CSC Sport geprobeerd het hoofdveld op dusdanig niveau te krijgen dat het door de eindkeuring komt.

Woensdagavond was dat tijdens een tussenmeting nog niet het geval. Het tweede veld van de Beekse voetbalvereniging kan ook nog niet worden gebruikt.

Eindkeuring
De problemen ontstonden twee weken geleden toen tijdens een tussenmeting bleek dat voor de stabiliteit van de velden een verkeerde norm was gehanteerd. Ook de extreme droogte heeft bij de aanleg van de velden parten gespeeld.

Lees ook: Wachten op hulp van boven

De stabiliteit van het hoofdveld is inmiddels in orde, laat gemeentewoordvoerder Michelle Koek weten. "Het probleem is dat het veld op zes plekken nog niet vlak genoeg is. Daar werkt de aannemer aan."

Vrijdagmiddag om vier uur vindt de officiële eindkeuring plaats. Als het hoofdveld wordt afgekeurd dan mogen er dit weekeinde geen wedstrijden op gespeeld worden. De club wil nog niet vooruitlopen op dat scenario.

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen