Kiek van Toen: Handbalteam

© Archief De Limburger

Enigszins verbaasd over het succes, maar ook blij met de promotie poseren de leden van deze handbalploeg voor onze fotograaf.

Peter de Vreede

Waar is deze kiek genomen, wat is de naam van deze club, en wie weet de namen van de sporters op deze foto uit maart 1989?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Dit is een foto van het NOAV handbalteam, heren I, genomen in de Albert-sporthal in Susteren.Vlnr: Leo Reijnders, Alex Scheerder, Ton Kozack, Funs Meuffels, Jack Ubachs, Niek Storken en Martin Scheerder.Onderste rij: Mark Steenstraten, Eric Storken, Ruud de Groot en Wim Penders.Afzender:Lise Meuffels-PetersSusteren

Beste Peter,Hierbij wil ik reageren op de “kiek van toen” d.d. 1 september j.l.Het betreft hier het eerste team van Handbalvereniging NOAV te Susteren. De foto is genomen in de Reinoudhal te Susteren.De namen zijn, beginnend van links boven:Trainer Lei Reijnders, Alex Scheerders, Ton Kozak, Funs Meuffels, Jack Ubachs, Niek Storken en Martin ScheerdersGehurkt, beginnend van links:Mark Steenstraten, Erik Storken, Ruud de Groot en Wim PennersHet was een succesvol team dat in 4 a 5 jaar van provinciale klasse doorstoomde naar landelijk eerste divisie.Gr. Ruud de Groot

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal