Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Met koude tapas maak je weinig ‘amigos’

Tapasrestaurant Los Amigos Afbeelding: Ray Simoen

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Los Amigos in Maastricht deze week zijn smaakpapillen op hol? Tapas, die zoeken naar de juiste ‘olé’ smaak.

In zomerse dagen moet je ze mijden als de hete zon. Pas als de hondse hitte is uitgeblaft is, kun je je er weer vertonen. Steden. Niet de centra, waar nog het zweet van de dagjestoeristen hangt en prullenbakken als volgepropte Holle Bolle Gijsen geen pap meer kunnen zeggen. Liefst een plekje aan het water.

Score 6,5 | Eten 5 | Bediening 7,5  | Ambiance 6,5 | Prijs 7

Gelukkig hebben veel steden hun gezicht weer gewend naar de rivieren en beken, die eerder als riolen en pisbakken werden gebruikt ...