Drukte op 35ste Bluesrockfestival Tegelen

Print
Drukte op 35ste Bluesrockfestival Tegelen

Afbeelding: John Verstraelen

Venlo - Dubbele rijen voor de bar voor een biertje. Meer dan tweeduizend betalende bezoekers. De 35ste editie van het Bluesrockfestival in De Doolhof in Tegelen trekt deze zaterdag veel meer bluesfans dan de drie voorgaande jaren. Toen kwamen er om en nabij de 1100/1200 bezoekers.

Organisator en Pinkpopbaas laat weten dat vorig jaar serieus is overwogen een punt te zetten achter het festival in het overdekte theater dat om de vijf jaar het decor is van de Passiespelen. Dat is nu niet meer aan de orde, zegt Smeets, tevreden over de hoge opkomst.

Headliner
Een rondgang door het publiek leert dat velen naar Tegelen zijn gekomen voor het in hun ogen aantrekkelijke affiche waarop de namen prijken van onder meer de Bintangs, King King, Laurence Jones. Maar het gros komt voor de headliner: de 67-jarige Walter Trout. Hij staat voor de vierde maal op het bluesfestival en treedt zaterdagavond vanaf 21.20 uur op.


Publiek bij Bluesrockfestival

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen