Jongetje (2) overleden na val uit flat Kanaleneiland

Print
Jongetje (2) overleden na val uit flat Kanaleneiland

Hoe het kon gebeuren dat het kindje uit de flat viel is nog onbekend. Afbeelding: AD/Michiel van Beers

Het jongetje van 2 jaar dat zondagmiddag op de Gasperilaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland zwaar gewond raakte na een val van vier hoog, is overleden. Dat meldt de politie..

Eerder meldde de politie al dat het ging om een ongeval en er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.

Hulpverleners waren zondagmiddag massaal aanwezig, waaronder ook een traumahelikopter. Het ongeluk trok veel bekijks.

Uit een raam
Hoe het kon gebeuren dat het jongetje viel is nog onbekend. Volgens een getuige zou het kind uit een raam naast het balkon zijn gevallen. 

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan en zette de plek waar het kind viel af met rood-witte linten. Het jongetje viel op het gras achter een heg dat rondom het appartementengebouw staat.

Slachtofferhulp
Het kind werd onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd, waar het later in de middag overleed. Voor getuigen en omstanders is volgens de politie slachtofferhulp beschikbaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen