Mlapa scoort snel bij terugkeer VVV

Print
Mlapa scoort snel bij terugkeer VVV

Afbeelding: Laurens Eggen

Peniel Mlapa heeft maandagavond na bijna zeven weken blessureleed weer een wedstrijd gespeeld in het shirt van VVV. De spits scoorde twee keer en had slechts 52 seconden nodig om het net te vinden in de met 7-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen het Chevremont van voormalig VVV-coach Jan van Dijk.

De reserves van VVV hadden het in de eerste helft niet makkelijk tegen de eersteklasser uit Kerkrade. Na de snelle 1-0 van Mlapa ging het duel op en neer, maar werd er in de eerste 45 minuten niet meer gescoord.

Opnieuw Mlapa
In de tweede helft was het Mlapa die opnieuw toesloeg met een fraaie hakbal. De Togolees toonde zich weer volledig fit nadat hij voor het laatst in de oefenwedstrijd tegen Wittenhorst op 18 juli had meegespeeld. Mlapa werd na 68 minuten gewisseld.

Komend weekend is er geen eredivisievoetbal in verband met de interlandperiode. VVV hervat de competitie volgende week zaterdag 15 september met een uitwedstrijd tegen De Graafschap (18.30 uur).

Scoreverloop VVV-Chevremont:
'1. Peniel Mlapa 1-0, '48. Peniel Mlapa, '62. Joost Peeters '73. Tino-Sven Susic 4-0, '79. Joost Daniëls 5-0, '82. Joost Daniëls 6-0, '87. Tino-Sven Susic 7-0.