'Ferrari en Mercedes zullen Verstappen nu nooit halen'

Print
'Ferrari en Mercedes zullen Verstappen nu nooit halen'

Max Verstappen en Bernie Ecclestone. Afbeelding: Getty Images

Bernie Ecclestone is uit de Formule 1 verdwenen sinds hij niet meer de eigenaar is, maar uiteraard heeft hij nog wel een mening over de autosport.

In de podcast Beyond Victory with Nico Rosberg vertelt de 87-jarige Brit dat hij niet gelooft dat Mercedes en Ferrari nu om Max Verstappen zouden te staan springen.

'Erg speciaal'
"Ferrari zou hem niet met open armen verwelkomen en ook Mercedes zal dat niet doen", vertelt Ecclestone aan oud-coureur Nico Rosberg, die nog twijfelt aan de woorden van Ecclestone. "Dat weet ik niet hoor. Hij is wel erg speciaal."

Blokkeren
Ecclestone benadrukt dat Verstappen als nummer 1-coureur top is, maar dat op dit moment Sebastian Vettel en Lewis Hamilton zijn komst zouden blokkeren. "Ik denk niet dat één van wereldtoppers met hem in één team wil zitten. Max zal het lastiger vinden dan Fernando Alonso om een stoeltje te vinden in de Formule 1. Stel je bent de topguyen je krijgt te horen: Verstappen krijgt de andere auto. Dan ben je niet blij.  Sebastian en Lewis zouden hem er nooit bij willen hebben", zegt Ecclestone.

 

Elke GP kans op 100 euro!

Speel gratis mee met het Formule 1-spel

Voorspel bij elke Grand Prix de uitslag en maak kans op mooie prijzen. De 1e plaats is goed voor 100 euro, de 2e plaats is 50 euro en 3e plaats is 25 euro.

> delimburger.nl/f1