Open dag als afsluiting van 60-jarig bestaan Beek & Bos

Print
Open dag als afsluiting van 60-jarig bestaan Beek & Bos

Het team van Beek en Bos heet alle belangstellenden welkom tijdens de open dag. Afbeelding: Beek en Bos

Heythuysen - Zorgcentrum Beek & Bos verzorgt tweejaarlijks een open dag. Op zaterdag 22 september is het weer zover en staan de deuren, aan de L’Unionlaan 1 in Heythuysen, van 14.00 tot 17.00 uur open voor toekomstige bewoners en medewerkers, familieleden, buurtbewoners, dorpsgenoten en andere belangstellenden.

Bezoekers kunnen de moderne keuken, een van de nieuwe Hoeskamers en de verschillende afdelingen bekijken. In het restaurant serveren de gastvrouwen een kop koffie en een stukje vlaai. Met de open dag sluit het zorgcentrum een feestweek af waarin het 60-jarig bestaan van Beek & Bos wordt gevierd.

Het aantal bewoners met dementie neemt toe en daar wordt de zorg op aangepast. De medewerkers zijn hierin extra geschoold en er zijn gezellige huiskamers gecreëerd waar mensen samen de dag door brengen. Tijdens de open dag zijn de nieuwe Hoeskamers te bezoeken en vertellen medewerkers graag meer over de dementiezorg binnen Beek & Bos. Ook de riante ruimte voor Dagverzorging kan bezocht worden. 

Verder wordt op 22 september informatie verstrekt over de verschillende diensten van Beek & Bos zoals Wonen, Thuiszorg, Dagbesteding en Lekker Eten. Daarnaast is er informatie over vrijwilligerswerk en over het Huiskamerproject.