'Kermis Hunsel 2.0' bewezen toekomstproof

Print
'Kermis Hunsel 2.0' bewezen toekomstproof

Er was zoveel te doen dat de traditionele kermisattracties nauwelijks gemist werden. Afbeelding: VIA Limburg

Hunsel - De kermiscommissie van Hunsel, oos Dörp blikt tevreden terug op 'kermis 2.0' in het dorp. Voor het eerst zonder de traditionele attracties, maar met twee nieuwe alternatieven, werd tijdens het eerste weekend van september in Hunsel kermis gehouden.

Aansluitend op de door fanfare St. Cecilia succesvol verzorgde lustrum-brunch werd op zondag voor het eerst een fancy fair gehouden. Hier zetten verenigingen en ondernemers uit eigen dorp hun beste beentje voor. De ruim 400 bezoekers werden, onder een stralende zon, getrakteerd op leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud. De vele hartelijke reacties gaven blijk van waardering aan het harde werk dat door de deelnemers was verzet. Ook nieuw waren de alternatieve attracties voor de kinderen bij Anno1610 op zaterdag, zondag en maandag. Kinderen van Hunsel en omgeving konden naar hartenlust ravotten en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

Rondom de twee nieuwe activiteiten zorgde de muzikale omlijsting bij Anno1610 voor nog heel wat schorre kelen. Al met al is de kermiscommissie dan ook vooral trots op de samenwerking en de inzet van iedereen. Kermis 2.0 krijgt met zekerheid volgend jaar een vervolg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen