Cécile Narinx praat met Annemarie Penn over pekskes en fashionclash

Print
Cécile Narinx praat met Annemarie Penn over pekskes en fashionclash

Afbeelding: Debatcentrum Sphinx

Onder de noemer Bekende Maastrichtenaar meets BurgeMeester praat Cécile Narinx morgen, zondag 16 september, met burgemeester Annemarie Penn over hoe ze laveert tussen lokaal en kosmopolitisch, tussen pekskes en fashionclash.

Werelden als die van Mestreechs en Engels, harmonie en philharmonie, gaan niet altijd volledig samen. In het Stadsgesprek dat Cécile Narinx met Annemarie Penn-te Strake op zondag 16 september in Centre Céramique zal voeren, gaat ze op zoek naar waar het schuurt, maar ook naar waar het ‘werkt’.

Hoe laveert de burgemeester zichzelf en haar stad tussen lokaal en kosmopolitisch, tussen kunst en kitsch, tussen broedplaats en museum, de designer jurk en het trainingspak?

De organisatie van het Stadsgesprek is in handen van Debatcentrum Sphinx.

Aanvang van het gesprek is om 14.30 uur. Toegang is gratis.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen