DJ Hardwell stopt ermee

Print
DJ Hardwell stopt ermee

Afbeelding: ANP Kippa

Top-dj Hardwell stopt ermee. Hardwell - echte naam Robbert van de Corput - laat in een persoonlijk bericht weten dat het leven als dj hem te veel tijd vergt 'een normaal persoon' te zijn.

"Dit is waarom ik heb besloten mijn schema voor onbepaalde tijd te wissen om volledig bevrijd te worden van doelen, interviews, deadlines, releasedata, etcetera", aldus de 30-jarige dj/producer. Hardwell was in 2013 en 2014 de beste dj van de wereld.

Hardwell besefte naar eigen zeggen de laatste tijd dat er 'nog zoveel dingen zijn' die hij wil delen met zijn familie en vrienden. "Zo veel wegen die ik graag zou willen verkennen, maar 24 uur per dag Hardwell zijn laat te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven om dat als een normaal persoon te doen.''

Ibiza
Om die reden schrapt de 30-jarige dj/producer 'voor onbepaalde tijd' alle doelen, interviews, deadlines en releasedata uit zijn agenda. Hardwells laatste solo-optreden was dan ook donderdag op Ibiza. Hij zal nog wel zijn All Ages-show in de Ziggo Dome afmaken en optreden tijdens het Amsterdam Dance Event op 18 oktober.

Hardwell zal wel blijven musiceren. "Ik zal het nooit loslaten en zal er altijd naar streven contact te houden met mijn fans.'' Ook bedankt hij zijn fans voor alle steun. "Het is jouw liefde en toewijding voor alles wat ik heb gedaan dat me heeft geholpen op meer manieren te ontwikkelen dan ik ooit had kunnen bedenken, en ik besef dat ik alles aan jullie verschuldigd ben. Mijn oprechte hoop is dat we samen deze reis kunnen voortzetten. Ik wil sterker dan ooit terugkomen, maar voorlopig zal ik vooral mezelf blijven.''