Twan Huys haalt voorpagina Washtingon Post met Stormy Daniels

Print
Twan Huys haalt voorpagina Washtingon Post met Stormy Daniels

Stormy Daniels bij RTL late Night met Twan Huys Afbeelding: RTL

Een flinke mijlpaal voor Twan Huys. De kersverse presentator van RTL Late Night heeft de voorpagina van de Washington Post gehaald met zijn interview met Stormy Daniels. "Heel eervol de voorpagina van een van de beste kranten ter wereld te halen", vertelt Huys aan deze site.

Huys is ontzettend blij met de aandacht vanuit de Amerikaanse krant. "Het is nog fijner dat dit gebeurt in de eerste week van RTL Late Night met Twan Huys. Een enorme opsteker voor de redactie van het programma", zo laat hij weten. De presentator noemt het een enorme eer om de voorpagina van zo'n grote kant te bereiken.

De Washington Post zoomt in het artikel uitgebreid in op de uitspraken die Daniels heeft gedaan naar aanleiding van haar nachtelijke avontuurtje met Donald Trump. Dat nieuws werd in januari onthuld door de Amerikaanse krant The New York Times. Ook bleek dat de oud-pornoactrice 130.000 dollar kreeg om te zwijgen.

De RTL Late Night-uitzending met de veelbesproken Daniels trok donderdag 568.000 kijkers. De drie dagen daarvoor keken gemiddeld 478.000 mensen naar het opgefriste RTL4-praatprogramma. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen