Erik Manders nieuwe voorzitter Venlostad.com

© De Limburger

Erik Manders wordt de nieuwe voorzitter van Venlostad.com, de belangenvereniging van ondernemers in de binnenstad. Hij volgt per 1 november Toine Schreinemachers op, die na bijna negen jaar afscheid neemt.

Peter Heesen

In een persbericht zegt Manders dat er genoeg is om trots op te zijn in Venlo, “maar we moeten de stad wel stevig in de kijker blijven spelen om ook ik in de toekomst aantrekkelijk te blijven.”

Manders was vanaf 2014 raadslid van de gemeente Venlo voor de PvdA, maar werd in 2017 uit de fractie gezet omdat hij te solistisch zou opereren. Volgens Schreinemachers bezit Manders vaardigheden waar bestuur en achterban behoefte aan hebben. “Zijn pragmatische kijk alsmede inlevingsvermogen maken van hem een voorzitter die ondernemers uitstekend kan vertegenwoordigen.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal