Gewonde monteur Nedcar weer thuis

© Etiënne Zegers

De onderhoudsmonteur van VDL Nedcar, die vrijdagnamiddag bekneld raakte in de montagelijn van de autofabriek, is weer thuis.

Redactie

Hij is herstellende van enkele stevige kneuzingen, maar heeft aan het ongeval geen botbreuken of blijvend letsel overgehouden, aldus de woordvoerder van VDL Nedcar.

Lees ook: Werknemer van NedCar raakt zwaargewond bij ongeval in fabriek

Vrijdag werd er groot alarm geslagen. Politie, brandweer en ambulance waren snel ter plekke voor de eerste hulpverlening. Uit voorzorg was er ook een traumahelikopter opgeroepen. Maar die keerde onverrichter zake terug.

"Gelukkig blijken de verwondingen mee te vallen”, aldus de woordvoerder. "De onfortuinlijke medewerker is weer thuis en maakt het naar omstandigheden redelijk.”

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De inspectie SZW heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal