Op muzikaal avontuur met Fanfare Aurora

Belgische sopraan Anneke Luyten.© VIA Leudal

Fanfare Aurora voert in de periode van 7 september tot en met 19 oktober, in samenwerking met andere muziekverenigingen en topmusici uit de regio, een concertenreeks uit onder de naam ‘Equilibrium’.

Vera Feltges

Met ondermeer een moderne vertolking van een tekst van Shakespeare wordt er een samensmelting tussen verschillende culturele uitingen ten gehore gebracht. Tijdens intensieve repetities en een viertal concerten wordt op een informele manier voor jong en oud, een mengeling van klassieke en moderne muziek, instrumentaal en vocaal aangeboden. Bijzonder ook is de samenwerking met de zeer getalenteerde Belgische sopraan Anneke Luyten op 7 en 19 oktober. Voor de muzikanten van Fanfare Aurora is deze samenwerking artistiek gezien bijzonder en leerzaam. De concerten zijn voor iedereen gratis te bezoeken en vinden plaats op: zondag 16 september (aanvang 18.30) in CC Don Bosco Heel, zaterdag 29 september (aanvang 19.00) in Ellenhof Ell, zondag 7 oktober (aanvang 16.30) in zaal Martinus Maasmechelen, vrijdag 19 oktober (aanvang 21.00) in Baexheimerhof Baexem.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal