Vrijdag- en zaterdavond laat geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade

© ANP/Marcel van Hoorn

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er op vrijdagavond 14 september vanaf 22.14 uur en op zaterdagavond 15 september vanaf 23.14 uur geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum (lijn S3). Arriva zet vervangend busvervoer in op het traject.

Frank Benneker

Reizigers kunnen op de (tussen)stations van het traject nl. Heerlen, Heerlen de Kissel, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont en Kerkrade Centrum, gebruik maken van stopbussen. Deze vertrekken steeds vanaf de voorzijde van het station. Uitzonderingen daarop vormen de stations Heerlen en Eygelshoven en Chevremont. In Heerlen vertrekken de bussen vanaf de achterzijde (zijde van het busstation), in Eygelshoven vertrekken de bussen van de bushalte Laurastraat/Spechtstraat en in Chevremont vertrekken de bussen op de hoek van de Toupsbergstraat/ Sint Pieterstraat.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal