Glennis Grace naar finale America's Got Talent: 'Thank you America!'

Print
Glennis Grace (40) heeft haar naam als powerhousezangeres waargemaakt door zich te plaatsen voor de finale van America's Got Talent. De van oorsprong Amsterdamse zangeres kreeg woensdagnacht (Nederlandse tijd) in het Dolby Theatre in Hollywood tijdens een zenuwslopende uitzending te horen dat ze bij de laatste tien acts hoort.

"Je hebt je naam deze keer goed gehoord", grapte presentatrice Tyra Banks naar Glennis. Ze verwees daarmee naar de uitslag van de halve finale toen Glennis in eerste instantie dacht dat ze niet door was. "Ik voel me geweldig! Dank je wel Amerika!", riep de vocaliste vannacht uit in een eerste reactie.

Jurylid Simon Cowel sprak van een heftige nacht maar meent dat Glennis de finale 'ontzettend verdiend' heeft. "En er komt nog zoveel meer van je aan. Daar kijk ik erg naar uit."

Woman's Work
Glennis bracht gisternacht haar halve finale-nummer This Woman's Work van Kate Bush ten gehore en kon rekenen op luid applaus en een staande ovatie van de jury. Cowell noemde haar briljant. Zijn collega Howie Mandel sprak van pure perfectie, terwijl Heidi Klum en Mel B totaal verbijsterd alleen maar yes, yes, yes konden uitbrengen. "Ieder moment met jou is een speciaal moment, een gedenkwaardig moment. Iedere keer laat je ons weer zien dat jij in de finale moet staan. Je verdient het, je bent fantastisch", aldus Klum.

Via het twitteraccount van America's Got Talent heeft Glennis inmiddels haar dank uitgesproken naar alle mensen die op haar hebben gestemd. "Ik ben zo blij om door te gaan naar de finale, dat was mijn goal. Dit betekent alles voor me. Blijf kijken om te zien hoe dit verder gaat. Ik heb geen idee maar ik heb er heel veel zin in in. Nogmaals dank!", aldus een dolgelukkige Glennis. Via haar instagramaccount laat ze nog eens weten dat ze het allemaal niet kan geloven. "Dank je wel Amerika, dank je wel Nederland. Gods zegen."

Grande finale
Glennis Grace, die met haar vriend Lévy Simon en een clubje goede vrienden al ruim een week in Los Angeles verblijft, wacht nu de grande finale op dinsdag 18 september. In Nederland kan die show dinsdagnacht vanaf 2.00 uur via internet worden gevolgd. Een dag later volgt dan de uitslag. Als Glennis de finale wint, krijgt ze een miljoen dollar (862.000 euro), een platencontract en een optreden in Las Vegas. In principe kunnen alleen Amerikanen hun stem uitbrengen op hun favoriete act.  Het is echter met een truc ook mogelijk vanuit Nederland te stemmen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No words??????

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op