Martina-broers inzetbaar na trip met Curaçao

Print
Martina-broers inzetbaar na trip met Curaçao

Shermar (R) en Shermaine Martina. Afbeelding: De Limburger/Rob Oostwegel

MVV gaat vrijdagavond op bezoek bij de hekkensluiter, toch waakt Ron Elsen voor onderschatting. Dat FC Eindhoven in vier wedstrijden nog geen enkel punt wist te pakken, zegt volgens de trainer niet zoveel.

"Eindhoven is een verraderlijke ploeg. Ze hebben er nog spelers bijgekregen en spelen nog niet zo lang in de huidige formatie.”

MVV reist naar Brabant met Shermar en Shermaine Martina. De broers waren in het afgelopen interlandweekeinde nog op pad met de nationale ploeg van Curaçao. Ondanks de lange reis zijn ze fit genoeg om te spelen. Beide spelers hebben er alweer twee trainingen opzitten.

Rode kaart
Ook Maxime Gunst sluit weer aan. De Belgische verdediger kreeg twee weken geleden tegen Go Ahead Eagles (1-2 verlies) na een kwartier een rode kaart en moest een wedstrijd vanaf de tribune toekijken. Nu zit zijn schorsing erop. Waar een aantal spelers terugkeert, valt middenvelder Jérôme Déom weg. De huurling van Standard Luik, die in de laatste wedstrijd tegen Almere City (2-2) nog aan de aftrap stond, heeft last van een opspelende rugblessure. 

Vermoedelijke opstelling MVV: Koopmans, Vermijl, Shermar Martina, Mares, Moustafa, Nys, Ippel, Shermaine Martina,  Abubakar, Van den Hurk, Schroijen.

Bekijk hier de zesde aflevering van het online voetbalprogramma 'Komt dat Schot':