Meer samenwerking Wensbussen Leudal

Print
Meer samenwerking Wensbussen Leudal

Wensbus Leudal en Wensbus Heibloem voorzien in een duidelijke behoefte. Afbeelding: VIA Leudal

Heibloem - De twee Wensbus-organisaties in Leudal, die passagiers op afspraak tegen een goedkoop tarief vervoer van deur tot deur aanbieden, hebben verdere afspraken gemaakt om meer reizigers te kunnen bedienen.

Mocht een van de wensbussen door een te grote vraag naar vervoer in het eigen gebied niet beschikbaar zijn, dan wordt voortaan bekeken of de andere wensbus kan bijspringen.

Wensbus Leudal (standplaats Haelen) vervoert passagiers binnen Leudal van en naar de plaatsen Baexem, Buggenum, Haelen, Heythuysen, Horn, Neer, Nunhem en Roggel. Wensbus Heibloem vervoert passagiers uit Heibloem en het buitengebied naar bestemmingen in een straal van ongeveer 15 kilometer rond Heibloem. Tevens vervoert deze bus klanten naar de ziekenhuizen in Weert en Roermond. 

Voor iedereen beschikbaar

De wensbussen zijn er voor iedereen, ook voor mensen met een rollator. De enige voorwaarde is dat de passagier zelfstandig in en uit kan stappen. De wensbussen rijden in principe van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur (afwijkende tijden na overleg). 

Meer informatie is te vinden op www.wensbusleudal.nl of www.wensbusheibloem.nl.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje