‘Old Rockers On Tour’ in de Week tegen Eenzaamheid in Leudal

Foverver Young bewijst dat je nooit te oud bent om te rocken.© Karin de Jonge

In de Postkoets in Horn vindt woensdag 3 oktober een muzikale middag plaats in het kader van de ’Week tegen Eenzaamheid’. Het Forever Young Collectief brengt om 14.00 uur ‘Old Rockers On Tour’ op het podium.

Vera Feltges

In 2x 50 minuten neemt het koor bezoekers mee in een mix van muziek & film. Het Forever Young Collectief uit Venlo heeft in 2016 - 2017 een succesvolle theatertour gemaakt langs vijf Limburgse theaters. Documentairemaker Bart Coenders volgde Forever Young sinds begin 2014. Hij interviewde de leden over thema’s als ouderdom, verlies, zingeving, eenzaamheid en humor. Thema’s die ook terugkomen in het repertoire van Forever Young tijdens hun optredens en in de stukjes film die tussen de songs worden vertoond.

Forever Young

In 2013 begint een groep enthousiaste senioren onder leiding van Anya Straatman met Forever Young. Een jaar later wordt het collectief uitgebreid met een liveband van doorgewinterde muzikanten. Dat er na je 65ste levensjaar nog veel soul, lef en power in je lijf kan zitten, bewijst dit collectief van 50 mannen en vrouwen. Forever Young-leden staan midden in het leven en ontdekken nieuwe kanten van zichzelf. Tijdens hun optredens brengen ze het publiek steevast in beweging met een show van swingende pop- en rocksongs uit de jaren 70.

Bij voldoende animo wordt er ook in Leudal een koor opgericht door Theo van Duijnhoven en Annie Peeters met ondersteuning van Marion van den Bercken namens Dorpsraad Nunhem, Land van Horne, St. Charles & St. Elisabeth, Synthese, thuis in je wijk en met financiële steun van Gemeente Leudal.

Stoel reserveren

De zaal is open vanaf 13.30 uur. Deze middag wordt gratis aangeboden door de initiatiefnemers. Wel dienen belangstellenden vooraf een stoel te reserveren via foreveryoungleudal@gmail.com.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal