Abseilen langs de kerktoren tijdens kermis Baexem

Het abseilen langs de kerktoren vormt een letterlijk hoogtepunt tijdens de kermis in Baexem.© VIA Leudal

Naast attracties, veel muziek en entertainment op de kermis in Baexem, die vrijdag start.

Vera Feltges

Vrijdag 21 september wordt afgetrapt met een party met Hard2Get, aanvang 20.30 uur. Zaterdag 22 september staat in het teken van de Boaksumse Garagesale van 11.00 tot 15.00 uur. Het startpunt is de tent op het kerkplein waar een kaart verkrijgbaar is met de deelnemende adressen. In de avonduren staan Chewy and The Locals & DJ Michel in de tent op de planken. Binnen in zaal 3 van Baexheimerhof start vanaf 22.00 uur de ‘Kermis Edition 2018’ van dance-event Wakeland.

Zondag start om 11.00 uur met een H. Mis op de botsautobaan met aansluitend een kermisbrunch. Het letterlijke hoogtepunt van het programma is het abseilen en tokkelen van de kerktoren van Baexem, onder deskundige begeleiding. Voor de allerkleinsten verzorgt Stichting Jeugdwerk een stormbaan. DJ Ruud zorgt vanaf 15.00 uur voor swingende muziek, rond 19.00 uur opgevolgd door coverband Anderkovver. Tijdens Dwaze Maandag kan er vanaf 10.00 uur een kaartje worden gelegd met in de loop van de middag Dr. Funkenstein (Rob Ronckers). Dinsdag wordt de kermis afgesloten met muziek uit de eigen muziekinstallatie.

Bij de organisatie van de activiteiten zijn onder andere De Oude Smidse en Baexheimerhof alsmede Dorpscoöperatie Hart voor Baexem betrokken.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal