Foutje met miljoenennota: verkeerde versie op usb-sticks voor Kamer

Print
Foutje met miljoenennota: verkeerde versie op usb-sticks voor Kamer

Afbeelding: ANP

Minister Wopke Hoekstra (Financiën) heeft op het laatste moment het uitdelen van de miljoenennota aan de Tweede Kamer uitgesteld. Op de usb-sticks die vrijdagmiddag om drie uur zouden worden uitgedeeld, bleek de verkeerde versie te staan.

Hoekstra stelde de Kamer daarover op de hoogte via een brief. Hij biedt daarin zijn 'welgemeende' excuses aan. "Wij stellen alles in het werk om de levering aan het begin van de avond te laten plaatsvinden. Mijn welgemeende excuses."

Iedere partij in de Kamer krijgt op de vrijdag voor Prinsjesdag een aantal usb-sticks met daarop de stukken. Het is voor het eerst dat er een fout mee wordt gemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen