Erotische massagesalon van Panningse eigenaar heropent na twee brandstichtingen

Print
Erotische massagesalon van Panningse eigenaar heropent na twee brandstichtingen

Het pand van MassageWereld. Afbeelding: MassageWereld

Panningen - Twee branden, een gedwongen sluiting en acht maanden verbouwen: MassageWereld van de Panningse eigenaar Ton Verkoelen aan de Leenderweg in Eindhoven heeft een pittige driekwart jaar achter de rug. Komend weekend moet die kater met de heropening definitief worden weggespoeld.

Massagewereld in Eindhoven heeft na maanden vol rampspoed voor het eerst dit kalenderjaar weer echt reden om te lachen. De erotische massagesalon aan de Leenderweg heropent dit weekend de deuren nadat het pand compleet moest worden verbouwd na een heftige brand. Een aangestoken brand.

Brandstichting
Het was eind januari de tweede keer in een maand tijd dat de massagesalon slachtoffer werd van brandstichting. Reden voor burgemeester Jorritsma van Eindhoven om te vrezen voor de veiligheid van de omgeving - boven het pand wonen studenten - en de boel te sluiten. Daardoor moest noodgedwongen worden gewacht met de rigoureuze verbouwing die uiteindelijk acht maanden in beslag zou nemen.

Ondertussen kwam de kleur langzaam terug op de wangen. Het eerste goede nieuws was de aanhouding van de 79-jarige man uit Vught die wordt verdacht van de brandstichting. Hij zit nog altijd vast. De verbouwing werd daarna afgerond en de nieuwe zaak kon rekenen op de goedkeurende knikjes van de autoriteiten. "De gemeente is langs geweest, de brandweer, de GGD: ze waren stuk voor stuk onder de indruk", zegt eigenaar Ton Verkoelen, die in totaal elf vestigingen heeft.

Geheimzinnig
De volgenden die na alle rampspoed misschien nog moet worden overtuigd, zijn de buren. En dat wil Verkoelen doen met een eerlijk verhaal, al heeft hij nooit geheimzinnig over zijn onderneming gedaan. Mannen, vrouwen of stellen kunnen aan de Leenderweg terecht voor 'een klein stukje erotiek', massages eindigen hier geregeld met een 'handmatig hoogtepuntje'.

Daar heeft hij ook een vergunning voor. En dat mag ook de omgeving, die daar nog wel eens over grinnikt, weten. Zondag gaan de deuren van de massagesalon dan ook van 12.00 tot 18.00 uur open. "Iedereen mag zien wat hier gebeurt.'

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje